Låt denna veckan ta slut någon gång!

Puh vilken vecka det är/har varit. Idag har jag varit i skolan från 8 till 18. Skrivit tenta mer än 5 timmar av den tiden! Fy vad den var svår! Tyckte jag iallafall.

Nu har jag iallafall börjat spela lite gitarr. Anna var ju så snäll och lånade ut sin gitarr till mig så att jag kunde öva hemma också. Kul är det iallafall!
Nu längtar jag faktiskt till helgen. Nackdelen är ju att man ska jobba på lördag, vilket gör att helgen tar fortare slut! Men man behöver ju alltid lite extra klirr i plånboken och jag börjar inte förrän vid 3 vilket känns lite bättre iallafall..

Nej, nu är det slut på ord, så jag avslutar med denna bilden




missshandlad

Idag kom min mamma och frågade mig om jag blev misshandlad den kvällen i glumslöv när jag slog mitt ögonbryn. Jag tänkte, varför frågar du mig det nu flera månader senare.
Jo då visade det sig att några lärare på en skola (nämner inte vilken), hade suttit och snackat om det i kafferummet. Att jag hade blivit misshandlad och att man inte kan gå säkert någonstans, inte ens i glumslöv. WHAT??!!
En gång för alla. Jag blev inte misshandlad, det var mitt eget fel! Nog diskuterat om detta nu :)

Trött, men ändå utvilad

Så mycket jag har sovit de senaste dagarna har jag nog aldrig gjort förut..och att jag ändå har kunnat somna på kvällen är ett under...
 I helgen kom ju som tidigare nämt pernilla ner till oss på besök. Hon kom sent på kvällen till Anna och efter bara cirka en halvtimme hos Anna stod hon redo med slingor o kam för att fixa till mitt hår. Efter många svordomar från min sida var hon klar cirka 2 timmar senare.
Dagen efter mådde jag inte alltför bra och det var sååå nära att jag inte följde med ut på kvällen. efter att ha vilat till kl 18 så bar det iväg till anna o fest blev det till slut:) Jag mådde inte så jätte bra och värre blev det och kvällen slutade med ett obehagligt toabesök. Men kul hade jag iallafall! Dagen därpå sov jag bort..

Igår började jag en ny kurs där jag inte kände igen en enda själ. Men vi blev en kär liten grupp på tio personer. Så nu ska jag lära mig att spela gitarr (bla). Det konstigaste är att inför varje kurs är det alltid något fel på mig.  Är det inte ett sprucket ögonbryn så är det dunderförkylning och hosta utan dess like. Fy fan.
Resten av veckan kommer att bestå av skola, skola o skola. Men det är bara att börja vänja sig vid det :)

Tänkte visa någon bild från helgen



Jag och Anna



Alla tjejerna, utom Sara


God morgon

Idag är jag ledig från skolan. Imorgon är det utvärdering av kursen i matematik, då vi även kommer få tillbaka vår tenta. Usch säger jag bara!
Idag ska jag träffa Sara i stan, sen ska vi även ta en fika tror jag. Efter det ska jag köra till säby och hämta två pojkar som jag har börjat passa. Jag tänkte också ringa på en lägenhet innan jag åker ner till stan idag. Jag letar som en galning efter en 1:a eller 2:a.

Imorgon kommer Pernilla ner till oss i landskrona och ska även hjälpa mig att sätta in lite hårförlängning. Eller hur är hon snäll? Hon får alltid fixa till oss när vi ses, eller vad säger du Anna? :)hoppas bara hon tycker det är kul. Hon är iallafall jätte duktig på både hår och smink. På lördag blir det iallafall fest för hela slanten.. :)

Nu har även jag skaffat mig en blogg

Att jag har skaffat en blogg är jag själv förvånad över. Varför jag gjort det vet jag inte, men jag var iallafall inte svår att övertala. Nu ska jag iallafall testa och om jag kommer uppdatera ofta återstår att se: )
Håll utsikt iallafall...

RSS 2.0