Irriterad

Är sjukt irriterad. Har presentkort på duka på cirka 1600 kr (om inte mer) som jag inte kan använda för att det har gått i konkurs? Vem visste det? Inte jag iallafall!
I onsdags när jag var i stan berättade karolina att duka ska lägga ner och om jag har presentkort måste jag utnyttja det nu! Vi gick bort till affären vid lite innan sex, men då hade dem redan stängt affären samma dag kl 15!! Snacka om otur eftersom jag hade varit ledig hela dagen. Vi har ringt till duka i landskrona, helsingborg och sthlm. Men dem kan inget göra om jag inte vill åka till växjö där den närmaste duka ligger nu.. och det vill jag inte...

--------------------

Igår var vi ute med jobb och åt på speakers, Mycket trevligt. Vid 12 snåret mötte jag och denise upp karolina med vän och vi fortsatte på inferno.. sedan blev det lite efterfest hos anna.. och idag vakna jag sju....varför liksom? Varför vill inte min kropp sova ut? Aja.. ska försöka sova en timme innan jobb sen idag..

GLAD MIDSOMMAR!


Yey!

Då blev man ledig imorgon! Så skönt! Ska försöka städa undan lite i mitt rum o eventuellt fixa smågrejor till flytten. Sen får vi se?
På torsdag ska jag bara jobba lunch sen blir det mat på speakers med några från jobbet med co.
På fredag, midsommarafton, börjar jag inte förrän kl 17:) Sen blir det personalfest på lördagen. Sen ska jag på hemligt uppdrag;)


Hemma...

Ja, då var man hemma i landskrona igen för en snabb visit.
Igår var det tänkt att jag bara skulle ha jobbat lunch (Trodde jag ja). När chefen vid 3 tiden sa att det var dags för möte inför kvällen gick jag o frågade när det egentligen var tänkt att jag skulle hem eftersom det bara stod lunch. Då var det tänkt att jag skulle stanna hela kvällen med. Jag fick alternativet att gå om jag hade bestämt något annat, men det hade känts dumt eftersom dem räknade med mig. Så istället för att festa blev det att servera på bröllop med 5 rätters middag. Kl 00.00 fick jag gå hem... Nio timmar senare än vad jag hade trott:) Men det gör mig inte så mkt.. man får ju tänka på pengarna:)
Idag har jag jobbat lunch, nu är jag hemma i landskrona. Imorgon bär det av till ven igen med 14.15 båten för att jobba kväll i servisen...

Snart är det dags för flytten! Bara en vecka och några dagar kvar.. förhoppningsvis!
YEY!:)


(Detta inlägg skulle ha publicerats igår..)





Jobbat..

Jag har jobbat mina tre första dagar för denna sommaren nu. Igår blev det 16 timmars jobb, men det jämnade ut sig för idag blev det bara 8 1/2 timmar :) Slutade redan kl 20 och hann med sista båten hem och imorgon är jag ledig :) Då ska jag först till en klasskamrat som ´har fått tvillingar för några månader sen och hälsa på och  sen ska jag till tandläkaren o slösa alla mina pengar!
I måndags när jag var på väg in till ven och satt på båten med en arbetskamrat och pratade om hål i tänderna, så rätt som det var så åkte hela min lagning av pga av att jag tuggade tuggummi. Jag har tappat en liten bit av tanden tidigare för några månader sedan när jag åt en MJUK godisbit. Men jag har struntat i att gå till tandläkaren pga kostnaderna...men nu får jag ta o gå dit annars blir det väll ännu värre...

Idag när jag var på jobb, så gick jag ut i köket och frågade om dem ville ha hjälp med förätterna, fick jag till svar:
- Ja, kan du ge mig mer "fil"
- Sa du fil?
- Ja, fil.
Jag går till kylen och hämtar filen, samtidigt som jag funderar över vad han ska ha filen till..
-
Här har du fil.. behöver du verkligen fil?
- Nej, jag sa kan du ge mig mer tid.

Haha.. kanske inte så kul när man läser det, men ganska kul just då.

Nej. nu ska jag snart sova så jag kan njuta av min helt lediga dag imorgon, för sen är jag nog inte ledig igen förrän dagen efter midsommar...

Då var det slut...

Ja då har man gått klart ännu en termin. Var tar tiden vägen? Har ju läst barn, musik och rörelse- rytmik som metod I och II. När jag tänker tillbaka hur det var för några veckor sen då jag hade extrem ångest över denna kursen och tyckte det var piss, kan jag nu säga att den har varit svår, men att jag nu inte ångrar att jag tog den. Vad hände där liksom? Tänker jag så för att det är slut eller för dem väldigt roliga o trevliga personerna som jag har gått tillsammans med i kursen? Eller var den helt enkelt bra trots allt?

Jag känner att jag har växt och vågar ta för mig mycket mer, vågar prova på saker som jag kanske inte behärskar. Jag har lärt mig mycket i dessa kursen och nu i efterhand kan jag säga att detta har lätt varit den bästa terminen i skolan. Jag är nöjd med vår förestälning som vi hade igår och jag är nöjd att jag kom i en bra grupp där man kan flippa ut och bara ha kul!! Och kul har vi haft!

Jaja nog pratat om det ...i torsdes var jag o 5 andra från min andra klass på Elysse och åt fondue. Trevligt att träffa dem igen då vi inte har gått tillsammans nu när vi läst sidoämne..Dan efter hade vi som sagt en föreställning så det blev inte så sent.

Igår var examination åkte jag o två andra från kursen tull Pizza hut och åt. Därefter begav vi oss till en annan tjej från kursen o spelade lite tevespel o slappade. Sedan blev det god mat o dricka och lite festande där. Väldigt trevligt o jag kommer verkligen sakna dessa tjejer!!

Nu är det sommar och jag tror att det kommer bli en super sommar, trots mycket jobb!
På återseende ;)!




Min grupp innan föreställningen

RSS 2.0