Besök hos tandläkaren?

Ja, igår när jag tuggade på en godisbit kände jag plötsligt hårda små grejor i munnen.. Trodde först det var små hårda grejor i godisbiten så jag fortsatte att tugga. Efter ett tag kände jag att en liten bit av tanden hade gått av. Just nu känner jag inte för ett dyrt besök hos tandläkaren, så väntar nog med det. Men varje gång jag äter något skaver det på tungan... så snart har jag väll ingen tunga kvar heller :).

Onsdagens partaj var mycket roligt! Vi åt tacos och drack massa. Väldigt trevliga tjejer dedär! Var meningen att jag skulle hem med sista tåget kl 1, men jag följde med de andra ut istället ..tyvärr kom vi inte in någonstans..Jag fick sova hos en tjej i klassen och på morgonen därpå bar det av till en annan tjej för lite frukost. Sedan gick jag till skolan med gårdagens smink och kläder för att skriva ut och lämna in ett arbete.. niice:P..

Idag blir det antagligen utgång tror jag? Men blir rätt lugnt för min del eftersom jag ska ta 10 båten till ven imorgon för en heldags jobbande.
På söndag ska jag göra tacopaj och god dessert till min kära familj :)

Trevlig helg på er!



Lite att göra..

Varför finns det dagar man inte har ett skit att göra, medan andra dagar har man hur mycket som helst att göra. En sådan dag är det idag. Fast jag tycker ju om att ha saker planerade..
Snart ska jag bege mig till Malmö och skolan för att sälja två matteböcker. När jag ändå är där kan jag passa på att skriva ut ett arbete och lämna in. Sen åter till landskrona och hem till anna för lite prat innan hon ska iväg till stan för en tatuering. Förhoppningsvis ska jag samtidigt våga beställa tid för en tatuering.. vi får se :). Därefter drar jag hemåt för fixning och sen tillbaka till Malmö för lite partaj!  Så ser min dag ut iallafall :)

Ha en bra dag !



Äntligen!

Nu är examinationen klar som jag har gått o varit nervös för hela helgen. Det gick väll hyfsat bra även fast jag gjorde en turbo version av "var bor du lillar råtta"! :P Men känner man mig så vet man att så kan det gå:)
SEN har jag ju äntligen fått min efterlängtade lägenhet.. så runt den 15-16 juni tar jag mitt pick och pack och flyttar!
Så skönt det ska bli och vad roligt det ska bli o köpa grejor till lägenheten. Och vad fattig jag kommer bli:D!

Nä nu ska jag snart bege mig till centersyd för att gå till systemet där. Jag orkar inte med o handla här i landskrona så samtidigt kan jag passa på att titta efter skor! På onsdag är det lite fest med mina "kursare". Så det är en av anledningarna till varför jag ska till systemet...


Jag och anna i fredags..


 

Bytat och klart!

Efter mycket velande har jag äntligen bestämt mig för att byta kurs! Jag ska alltså  kursen "Barn, musik och rörelse - rytmik som metod del 2 och jag känner att det blev ett klokt beslut trots att vissa moment i kursen är något jag aldrig skulle våga göra egentligen. Men man får väll helt enkelt utmana sig själv!

Igår blev det fest med Anna! Det blev en lyckad kväll tyckte jag och det var trevligt att få prata lite själv med anna innan vi stack vidare. Hehe det blev nästan catfight igen på dansgolvet efter att jag fick öl över mitt ansikte :).
Ikväll ska jag bara ta det lugnt med Sara. Det är tänkt att vi ska titta på film iallafall. OCH imorgon händer det grejor.. då ska jag nämligen titta på ännu en lägenhet och jag hoppas verkligen jag tycker om den!! På måndag är det den stora dagen, för då ska vi nämligen ha examination i gitarr och röst. Jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös!! Fy fan, hatar verkligen sånt och längtar till klockan är 9.10 på måndag! Vi ska även sjunga o spela tillsammans i gruppen för dem andra, men det är inte lika jobbigt.

Nu får gärna våren komma till oss på riktigt...


Barnprojekt

Idag har vi haft en liten "pjäs" för barn i förskoleåldern där vi visade upp olika folksagor. Det gick väll bra förutom lite småmissar.. Jag tappade bla. öronen som varg och hade lite svårt för att ta på dem igen. Sedan hade vi även en liten trolleriramsa som vi skulle "sjunga" för att trolla fram varje saga. Och den glömde ju jag såklart, men som tur kom jag på den efter en stund.. hehe..
Imorgon har vi en heldag som handlar om barn och sång, om barnrösten och barns sångutveckling, tror jag!

Nu har jag gjort intresseanmälan på flera lägenheter, men det är en jag är extra intresserad för. Jag hoppas man blir erbjuden visning iaf..Ska ringa dit igen nästa vecka..Nu vill jag verkligen flytta och ha något eget! :). Har gjort upp listor på det viktigast man behöver och det är ju en hel del :)

Avslutar som vanligt med en liten bild, denna gången en vinterbild på vårt hus på Hven!


Slingor..

Då var det söndag och jag är ledig imorgon, skönt!
I fredags kollade jag, karolina och gisela på film. My Sassy girl och seven pound. Båda filmerna var jätte bra!
Har nästan tagit bort alla slingor från håret nu, eftersom det hade blivit så intrasslat och slitet. Saknar redan det långa håret , men kände att jag inte kunde ha det längre..Tack Pernilla än en gång för du fixade det :)
Nästa vecka ska jag kan gå o titta på "män som hatar kvinnor", fast vill läsa boken först. Har läst det första kapitlet, men kommer inte längre.. så vi får se:)




Jag i hårförlängning...

...

Namn - Elin 
Födelsedag - 30 mars
Hemstad - Landskrona
Ögonfärg - Blå
Hårfärg - Mörkbrunt
Längd - 1,69
Högerhänt/vänsterhänt - Vänster
Värsta ovanor - Allt skräp man trycker i sig. Fast har blivit bättre på det..
Stjärntecken - Vädur
Är dina föräldrar skilda - Nej
Skor idag - Mina vita converse
Rädslor - Att sova själv i huset på Hven när det är vinter är rätt skrämmande :P
Mål för året - Att ha den bästa sommaren och att flytta till en egen lägenhet.                                                                                       
Mest använda fras på msn - Ingen aning..
Det första du tänker på när du vaknar - inte redan väll? (När jag har alarmet på).
Mest saknade minnet - Många minnen som man gärna skulle vilja uppleva igen.. men kommer inte på något speciellt minne..
Favoritfärg - Blå och grönt
Mat - Har ingen direkt favoritmat.. tycker om det mesta...:)
Sport - Jadu.. ingen aning faktiskt..
Djur - Hund och katt
Glass - GB Sandwich
Sallad - räksallad
Nummer - 1,10,100
Årstid - Vår och sommar
Kroppsdel på motsatta könet Ögonen
Vad vill du bli när du blir stor - Jag pluggar till förskolelärare/lärare, så antagligen det. Eller reseledare.
Hur vill du dö - Kan man välja sånt?
Vem av dina vänner är mest lik dig - Jag vet inte? Innan var det Anna i alla fall.
Vem får dig mest att skratta - Hmm..svår fråga..de flesta..
Vem har du känt längst - Karolina
Vem är blygast - ??
När grät du mest - Mest? Det vet jag inte..
Bästa känslan - När man vaknar på morgonen och inser att man kan sova 2 timmar till.
Värsta känslan - Ångest, när man förlorar någon som stått en väldigt nära...
Vart vill du bo i framtiden - Vet inte riktigt.. kanske Malmö eller Göteborg..
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - Tror det skulle bli näsan.. ;P
Hur länge tror du att du kommer leva - Ehhh? Svår fråga.. Allt kan hända..

Har du någonsin;
Varit kär - Ja...
Blivit dissad - Njä.. kanske...
Rymt hemifrån - Tror inte det, isåfall en timme eller så..
Skolkat - Ja...
Sovit utomhus - Japp. På balkong och i tält
Gråtit i skolan - Det tror jag..?
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Jaa..
Sett en död människa - Nej
Druckit alkohol - Joo..
Ätit sushi - Nej , men MÅSTE verkligen testa det snart. .
Varit på scen - Jadå
Retats - Antagligen

Blivit nedslagen -Nej, även fast vissa tror det.


åh vad det regnar idag.. Plisk, plisk

Nej, regnar gör det ju inte idag, men blåser tusan... och inte nog med det så glömde jag bilen på stationen idag och tog bussen hem. Så snart får jag åka tillbaka till stationen och hämta bilen. Anledningen till att jag tog bilen till stationen imorse var för att jag ska hämta elena på dagis sen och visste inte riktigt när jag skulle sluta idag.. Men effektiva gruppen var färdiga snabbt idag och nu sitter jag här hemma och ska snart dricka lite kaffe..

Veckan har bestått utav skolan. Vi håller på med ett barnprojekt och nästa vecka ska vi ut till en förskola och ha en lite "föreställning" för dem.. :P
Nu är det snart helg igen, vilken ska bli skönt som vanligt.. nu ropar magen på lite kaffe!


Min goda irish coffe:P..






"Håll i bollen!"

RSS 2.0