Äntligen händer det lite...

Nu känns det som det börja hända lite grejor.. De senaste veckorna har det varit rätt dött tycker jag.
Idag blir det födelsefest. Var i valet eller kvalet om jag skulle dit eller inte. Jag bestämde mig för att strunta i allt o ha kul istället! Såå idag blir det fest! Imorgon ska jag sitta barnvakt åt Elena. Ska faktiskt bli mysigt. I helgen är jag även kattvakt. Åt min egen katt som jag lämnade kvar hos mina föräldrar när jag flyttade, eftersom hon gillade min mamma mer än mig :). Så inatt har man vaknat ett antal gånger av en katt som håller på att jama. Någon gång började hon klösa i soffan med, men då for jag upp som en raket! Här får det inte klösas iallafall!



Är det någon mer än jag som känner att julen börjar närma sig:)??









Fast inte än.. Nu är det ju först Halloween!



HA EN TEVLIG HELG!!


Fredag!

Ja idag är det ju äntligen fredag! Skönt med lite helg. Fast jag ska i och för sig jobba imorgon och missar fest med några från klassen. Trist, men vad ska man göra?!

Igår skulle jag som sagt köpa mig en Tv. Men kom tyvärr hem utan TV. Det var dyrare än jag hade trott och sedan tyckte min kära far att jag skulle köpa en i stan, men där var dem ju långt ifrån billiga! Så får helt enkelt vänta ett tag till..

Nu tar jag en liten paus från pluggandet. Ska städa om ett tag, sedan plugga någon timme till. Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda:)




Ha en trevlig helg!


2009-10-21

Ja då var det den 21 oktober. Det är in klokt vad tiden går! Idag fyller mig kära vän Anna 22 år.
Så GRATTIS på din dag Anna:)




Jag och Johanna är i full gång med vår projektplan inför examensarbetet. Det går sakta med säkert framåt! Om cirka 2 veckor har vi examination sen är det full fart med examensarbetet. Längtar såå tills det är klart!
Får se hur det blir sen.. har iallafall sökt någon kurs till vårterminen om jag nu orkar. En distanskurs på halvfart som sträcker sig över hela terminen. Då kommer jag ha tillfälle att jobba extra också. Sedan en kurs på helfart som sträcker sig till slutet av mars. Ja, tiden får helt enkelt utvisa vad det blir..

Imorgon kommer Johanna hit. Efter det ska antagligen jag och pappa köra och köpa varsin TV. Många som varit hemma hos mig har klagat på min lilla TV. Jag kan ju inte annat än hålla med dem, så det får bli en ny TV helt enkelt! Sedan blir det tvätt och plugg.Har en annan uppgift till vår sista mentorsträffa, som vi fick reda på ganska så sent kan jag tycka! Men man får göra det bästa av situationen och antagligen fixar man även det!

Nu ska jag återgå till mitt TV- tittande. Därefter ska jag försöka sätta mig och läsa lite!

Vi hörs!

Har hittat den perfekta TV:n! ;)

 


Dags för katt!?

Idag var det tänkt att jag skulle åka till Helsingborg för att hämta en liten kattunge.
Jag hade förberett mig med att skriva ut vägbeskrivning, fixat kattlåda och kattväska, men precis innan jag skulle ringa blev jag väldigt osäker. Jag vill jätte gärna ha en liten katt men samtidigt blir man väldigt bunden. Jag kan inte vara iväg för länge för då måste jag fixa någon som måste ge katten mat. Den hade behövt komma överens med min förra katt som mina föräldrar har nu, eftersom jag kommer åka in till ven för att jobba. Så jag bestämde mig för att vänta ett tag till. Känns lite sådär eftersom jag verkligen var förberedd. Tänk, jag hade haft en liten kattunge här hos mig nu annars:)
Jaja, det blir väll bäst såhär. Jag kan ju aldrig bestämma mig heller..!!

Nu har jag precis bakat en kladdkaka. Håller på med en kasslergratäng för tillfället. Ska bjuda hit mina föräldrar ikväll..

Tjingeling :)




Tillbaka i skolan..

Då var man tillbaka i skolan igen efter praktiken.
Det var tråkigt att behöva säga hejdå till alla barn för jag har verkligen trivts i klassen. Men det har varit skönt att slippa gå upp så tidigt:).
Nu är examensarbetet i full gång.. jag känner att vi är lite efter, men vi kommer snart ifatt.När vi väl ha börjat ska det väll ta fart.
Imorgon ska vi träffa vår handledare för examensarbetet och diskutera lite med henne.. efter det ska vi börja på RIKTIGT. Vi har haft lite problem och hitta en frågeställning som vi verkligen vill ha, men snart så..
Efter det ska jag träffa systeryster i skolan för lite lunch..därefter vet jag inte vad som händer?..
På lördag blir det lite jobb på ven och på söndag ska jag bjuda hem mina föräldrar på lite mat. Stannar dem till efter 20 får dem kolla på ensam mamma söker med mig.. Tror att den ena mamman åker in till ven i det avsnittet. Kul att se eftersom vi.. (eller dem jag var där med) såg dem när vi var på prästa i somras..
Annars händer det inte så mycket.. Idag ska jag hem till mamma och äta god torsk med persiljasås och potatis. MUMS! Äntligen riktig mat.. Hatar att göra mat själv och det blir inte speciellt gott när jag gör mat så det ska bli gott att äta mammas mat :)

Nu ska jag strax titta vidare på lite litteratur osv som kan vara bra att ha till ex.arbetet. Därefter går jag nog ner till bibblan och lånar lite böcker. Nära och bra nu!:)

Hörs när vi hörs!


En bild på när jag hade inflyttningsfest i September...






Ett tag sen jag skrev...igen

Ja, nu var det ju ett tag sen jag skrev. Har haft mycket att göra på vardagarna och på helgerna har jag helt enkelt inte orkat. Har hänt lite sen sist jag skrev. Har ex haft lite inflyttningsfest, vilket var väldigt roligt tyckte jag! Förra helgen var det avskedsfest för Ida som nu är i Asien, den skiten! ;). Vi var i helsingborg på förfest som slutade på harry.. hade sådär kul faktiskt..
I helgen som varit, var nog den tråkigaste helgen på hela året! Hade saker planerat hela helgen, men på grund av en jobbig tandvärk (bla) var jag hemma hela helgen! Var hos tandläkaren igår och det var som jag trodde en infektion, så det blir rotfyllning om några veckor! Det är så typiskt när man sparar pengar för att hitta på något kul så blir det en saftig tandläkarräkning istället. Bara besöket i går gick på över 700 kr! Sen kommer det väll läggas på några tusenlappar för rotfyllningen också! Tråkigt!

Sedan är det ju så att jag är inne på min sista vecka på praktiken! Så skönt och så fort det har gått egentligen! Har bara två dagar kvar (räknar inte riktigt fredag). När jag började för snart 4 veckor sen kändes det som en evighet! Men nu är man snart klar med den också! "Bara" examensarbetet kvar nu...;)

Ska försöka uppdatera här lite oftare nu.. hej så länge!


Bjuder på en bild från sommaravslutningsfesten på Hven. Det blåste storm och toaletten var mitt ute i blåsten!:)

 


RSS 2.0