20 februari

Idag är det lördag och redan den 20 februari, var tar tiden vägen? Jag hinner inte med iallafall. Men det är ändå skönt, för nu längtar jag verkligen till våren, slippa alla dessa kläder man måste dra på sig, allra helst på jobb där det är rena träningspasset att få på alla kläder innan man kommer ut. Tar ju sin lilla tid också.

Vad händer idag då?
Först ska jag ner till stan för att handla liten blomma till min kära mormor som fyllt år.
Senare i eftermiddag ska jag på lite kalas hos Moa som redan fyllt sex år, GRATTIS!
Efter det bär det av till mormor och morfar för att fira mormor lite. Sedan får jsg se om jag stanna där hela kvällen eller om jag kanske följer med ut?

Imorgon blir det lite fixdag då jag har tvättid, får väll även städa lite i lägenheten. Förresten så hjälpte morfar mig förra helgen att få upp en liten hylla på väggen, blev väldigt nöjd.

Nu ska jag göra lite mannagrynsgröt och dricka lite kaffe, därefter blir det en snabb vända i stan!

HA EN TREVLIG HELG ALLA!



Helgen..

Min helg har varit super! Efter jobb i fredags cyklade jag ut för att passa Elena nån timme, därefter åkte jag hem till Emily där vi drack smoothie, åt bullar och snackade en massa! Lördagen började med att jag gick ner till stan för att handla lite och därefter blev det träning med Emmie, vi var väldigt duktiga vilket känns i magen idag. Därefter stack jag hem och slappade lite i soffan och på kvällen blev det lite födelsedags-förfest hos Denise, med goda drinkar och hot shots. Sedan blev det HBG, galen kväll!
Idag var jag och Sara hos Karolina en stund för att lämna hennes present eftersom hon fyllde år igår, Grattis! Där blev vi även bjudna på lite tårta. Sedan var jag och pappa på IKEA för att köpa en hylla till mig, galet mycket folk och det var sjukt jobbigt att gå runder därinne. Men fick iallafall med mig hem en hylla samt lite ljus & smått.

Imorgon är det dags för jobb igen óch ska börja jobba med mina två nya kollegor :)




MUMS!


Träning..

Idag tränade jag för första gånger sen ungefär 2 år sen. Jag och emmie började på samma maskin. Jag var slut efter en minut, men plågade mig igenom 9 minuter till, sen var jag helt slut, medan Emmie höll på i 30 minuter.. Haha, shit vilken kondition man har. Man känner att man inte har tränat på väldigt länge, så det var verkligen dags! Somnade på soffan ett tag. Väldigt jobbigt då jag inte hade duschat innan och var tvungen att dra upp mig för att duscha!

Nu ska jag strax sova..tråkigt att man ska vara så himla trött på kvällarna att man knappt orkar vara vaken till 22.


Måndag..

Ja, nu är måndagen snart förbi och tisdagen börjar närma sig. Hoppas på att denna veckan går lika fort som förra. Var sjukt trött när klockan ringde 5.30 idag, men det var bara att stiga upp då jag började 6.30. Efter jobb idag gick jag och skrev in mig på gymmet..nu ska jag börja träna. Trodde att det skuller räcka med promenader, men nu när jag börjat jobba blir det inte så mycket av det faktiskt. Så ska försöka få med mig syster på onsdag. Vill inte gå dit där själv första gången :)

Nu ska jag göra lite mannagrynsgröt, sedan blir det TV tittande hela kvällen, mycket på TV idag som är värt att se :)





RSS 2.0