Helg!

Ja nu var det helg igen och veckan har gått otroligt fort! 2 veckor på mitt nya jobb och det känns bra i nuläget!
Som sagt så är en vecka över ganska snabbt, men tyvärr så är ju helgen slut fortare än kvickt!
Denna helgen är Pernilla nere och hälsar på. Har inte träffat henne än eftersom jag passade E några timmar igår och somnade i soffan redan kvart i i tio!! HAHA! Men det var skönt för då är man utvilad idag.

Fick även reda på att jag kommer få semester i sommar! Trodde inte att jag skulle få så mkt semester, men joo!
Så är det någon som känner för att åka utomlands en vecka så säg till för jag är sjukt sugen!!Eller hitta på något annat kul.. för man får ju utnyttja sin ledighet!

Nu ska jag plocka undan lite sen träffa syster i stan. Fick reda på en ganska tråkig sak tidigare idag..hoppas det inte är något allvarligt..men det är inget jag vill prata mer om..







Jag och söta Linda på personalfesten sommaren 2008. Kommer sakna detta jobbrt lite, men Hven kommer inte bli av med mig i första taget iallafall :) Kommer nog tillbringa mycket av min lediga tid i sommar där.


En vecka..

Ja då var min första arbetsvecka avklarat. Det har gått bra tycker jag. Mycket man ska tänka på och det tar väll ett tag att komma in i det helt. Alla de som tror att man "bara" passar barn kan slänga sig i väggen! :)

Jag slutade 17.30 i fredags och var ganska trött så det blev bara en hemmakväll för mig.
Lördagen vaknade jag utvilad. På kvällen var vi och åt fondue i helsinborg. Till efterrätt blev det även tobleronefondue:) Mums. Vi var fyra som delade på efterrätten för två eftersom vi kände oss väldigt mätta. Tog nog max 10 min sen var det slut! :) Gott var det iallafall!
Idag har jag bara städat, tvättat och handlat lite. Nu ska jag snart kolla på blåsningen och äta lite popcorn.
Imorgon börjar jag 6.30. Shiit, hur ska jag orka :)??


Då var man inte längre student..

Igår hade vi vår examenshögtid.
Det började på konserthuset i Malmö. Det var verkligen inget speciellt och det var så mycket folk att man inte ens kunde träffa alla från klassen. Istället borde de haft det på skolan och lite mer uppdelat i huvudämnen så man hade kunnat få en chans att säga Hej då till alla sina klasskamrater.
Vi var iallafall några stycken som efter åkte ner till stan för att äta lite tillsammans. Därefter samlades vi hos en i klassen för att dricka, äta snacks och spela lite spel. Det var jätte trevligt och det var med blandade känslor man sedan begav sig hem till landskrona.

Idag ska jag och mina föräldrar äta lite god mat på restaurang. Innan de ska de komma på en liten fördrink hemma hos mig :)

Imorgon blir det att skicka in det slutgiltiga examensarbetet och bara slappa. På måndag börjar det verkliga livet och alla rutiner man ska lära sig komma in i. Gud vad jag kommer vara slut om dagarna den första tiden :)









Här är jag för 3 1/2 år sedan, i början på Lärarutbildningen.
Tänk så mycket jag hade framför mig då..


Lite allt möjligt..

Jag och Anna kollade på filmen Paranormal Activity i lördags...Men allvarligt talat, jag förstår inte varför folk tycker den är så äcklig, till och med den äckligaste filmen de sätt?
Innan vi satte oss för att titta på den, fråga jag Anna om vi verkligen vågar se den och detta skrämde upp henne också. Slutligen bestämde vi ändå oss för att se den efter att vi kommit överens om att vi stänger av filmen om det blir för äckligt och att jag fick sova på hennes soffa ifall jag ville.
Jag brukar inte gilla att se på skräckisar för jag blir alltid så himla rädd, men allvarligt talat, denna filmen var inte så äcklig. Klart att man blev rädd då och då och någon gång skrek man till, fast det finns många som är mycket värre. Jag tror att det är ljudet som gör mig rädd, och det var inget "skräckljud" i denna filmen.


Nu ska jag strax fortsätta läsa till examinationen imorgon. Sista examinationen på högskolan. Så här ser det ut på mitt köksbord just nu:



Ser inte så farligt egentligen...

Vid 3 tiden ska jag hämta E på fritids, sedan ska jag köra henne till ridskolan i Viarp? Inte för jag hittar, men det ordnar sig nog :)

 



Två inlägg på samma dag...

Haha, ja snacka om att dra sig från pluggandet. Hade bestämt att jag skulle plugga från 9-2 idag för att slippa det sen. Istället började jag halv elva och var effektiv i en halvtimme, därefter har jag gjort allt annat än att pluggat. Blir så himla sur på mig själv, för sen sitter jag sista dagen och blir irriterad för att jag inte börjat i tid, då jag har haft all tid i världen. Nu är det det sista innan jag slutar skolan,  varför kan jag inte bara göra det då. Någon annan som känner igen sig?

För några dagar sen klicka jag in mig på enkrona.se. Hade inte tänkt köpa något överhuvudtaget med det slutade med att jag nu har tre saker till därifrån. I och med att fakten kostar lika mkt även fast man handlar mer, kan man ju lika bra handla något mer. Iallafall.. dessa saker blev mina för bara 305 kr (med frakt).

En spikmatta för 81 kr





En liten radio för 91 kr (på fel håll dock, så vänd på huvudet)






Och en liten väggklocka för 21 kr. (tills jag hittar en snyggare klocka så får den duga).








Nu ska jag snart bege mig in i duschen, för ikväll bär det av till Malmö för lite fest...

Trevlig helg!


Tavla..

Denna finna tavla pryder numera min vägg.


Det är min farfar som gjort den en gång i tiden, så jag önskade mig den "inramad" i julklapp.
Vissa kanske tycker den är ganska läskig, men för mig kommer den alltid vara speciell. Min farfar var en väldigt duktig fotograf och konstnär och denna bilden är gjord bara av massa streck. När jag gick i 9:an fick vi som bilduppgift att rita av en bild på något vi hade i hemmet, då valde jag att rita av denna. Tyvärr behöll bildläraren bilden..

Hjälp!

Insåg nyss att jag tar examen om 10 dagar. Det har hela tiden kännts så långt borta, men nu är det ju faktiskt nästa vecka! Och om två veckor börjar jag jobba på riktigt! Är faktiskt väldigt nervös för det :)...

..Fast jag tar ändå dagen som man kommer, för man vet ju aldrig vad som händer med examensarbetet...


Våga mer.

Jag ska bli bättre på att våga mer och inte vara så feg vid vissa tillfällen. Förra året var jag bra på att utmana mig själv och nu tänkte jag bli ännu bättre. Att göra något annat för stunden och inte vara så bekväm i den tillvaro man befinner sig i..




Fick ju köpa en ny batteriladdare till min kamera, så äntligen har jag en fungerande kamera igen efter flera månader utan. Det blev några bilder på nyårsafton, här är två av dem:



Chokladfontänen på nyår..

Jag och Emily vid tolvslaget..


RSS 2.0