Sista...

Ja då var man inne på sista kursen för lärarutbildningen. Om tio veckor är jag utbildad lärare. Med förutsättningar att vi har hunnit bli klara med vårt examensarbete förståss. Det känns konstigt. Har snart gått på högskolan i 3 1/2 år(!!!). Men eftersom min "framtid" inte är bestämd så har jag ingen aning vad jag kommer göra när jag är klar. Om jag själv hade fått bestämma hade jag åkt utomlands i någon månad, men eftersom ekonomin inte tillåter det så känns det bästa för mig just nu att läsa kursen jag har sökt till, samtidigt som jag jobbar extra bla. som vikarie. Så att jag kan göra det som jag vill, som att åka till Sälen i mars någon gång och hälsa på Ida, om någon vill följa med mig förståss och sen tillbringa den mesta av sommaren inne på ven.. en sista gång innan jag slängs in i arbetslivet (förhoppningsvis).Haha.. ja jag får väll helt enkelt se. Blir jag erbjuden ett jobb så tar jag naturligtvis det!

Tog den omtalande sprutan igår. Det var inte meningen att jag skulle ta den. Jag var helt inställd på att inte ta den. Hellre hade jag fått svininfluensan än att ta ett vaccin som inte är tillräckligt "prövat". Men när min mamma sa att "tänk om du får influensan och sedan smittar elena", då började jag tänka om lite. Jag har tagit sprutan för att inte kunna smitta andra om det skulle vara så att hade fått influensan. Eftersom jag kommer arbeta med barn, så kändes det faktiskt bäst att ta den. Hade helst sluppit, men nu är det som det är..


Oj.. vad det blev mycket skrivande idag.. Undra om det är någon som orkar läsa allt :D
Själv tycker jag bäst om att läsa något när det innehåller bilder. Därför tänkte jag sätta in lite bilder i detta långa inlägg..


Jag provar Mias glasögon sommaren 08


Hösten/Vintern 08, exakt ett år sen :)

Försökte ladda upp fler, men det funkade tydligen inte?


Fågeldansen

Haha, ja jag kom nyss att tänka på när jag gick i rytmikkursen och vi i början, gruppvis skulle  lära ut någon dans till de andra för att lära känna varandra bättre.
Vi valde då fågeldansen (den heter väll så?) fast med andra rörelser.
Vi bestämde oss för att först lära ut rörelserna innan vi satte igång med låten. Alla såg helt förvirrade ut. När vi sedan satte igång med låten var alla väldigt förvånade.. haha.. aja..var iallafall kul för det var världens fulaste rörelser..

Nej, nu får jag fortsätta med förberedelserna för opponering, har ju examination imorgon!



Nyttig.

Sedan jag flyttade hemifrån och börjat skolan efter sommaren har jag börjat äta lite mycket godsaker så där på kvällen framför TV. Men nu hade jag tänkt ändra på den vanan och köpte massa frukt till fruktskålen som man kan ta om man blir sugen..Den tanken försvann ganska så fort.. Hade besök av farmor idag och som alltid får man ju massa godsaker av henne. Bla.  3 olika sorters kakor:D Har lagt in det i skåpet nu och ska försöka att iallafall inte äta för mång kakor. Så länge frukten är kvar ska det nog gå bra iallafall :)



               

  ELLER..                 


                  

?



Det ser faktiskt mycket mer lockande ut med frukten..         


RSS 2.0