Fredag

Ja, då var det fredag igen och jag känner mig rätt trött även fast det inte varit en så jobbig vecka.
Idag hade vi en liten examination där vi skulle ta två olika sorters låtar och göra dem med olika rörelseformer. Dessa har vi då visat för de andra i gruppen idag... Så nu kan man iaf pricka av en utav examinationsuppgifter för denna kursen.. 

I helgen händer det inte så mycket... ska jobba hela dagen imorgon så tänkte faktiskt ta det lugnt idag...

Har inte mycket mer att skriva så avslutar med en vinterbild från Ven



Lägenhet och skor!

Sitter här och försöker börja på mitt lilla arbete. Har alltid så svårt med en början, men när man väll kommer på något så brukar det rulla på och denna uppgiften ska förhoppningsvis inte vara så svår.

Igår var vi på ishallen. Men jag stod mest vid kanten och tittade på eftersom jag inte kände för att skämma ut mig eller slå huvudet i isen eller nått:) Fick även massa fakturer igår från bla. hm, halens och ellos. Tråkigt när allt ska komma samtidigt. Men jag tänkte att jag lika bra kunde betala det direkt så är det gjort, även fast jag inte har pengar till det. Hursomhelst har jag beställt 3 par skor från ellos. Kunde ha beställt flera men någonstans får det vara stopp. Jag rekommenderar att köpa skor från ellos. Där  finns mycket att välja bland till ett bra pris. Denna gången blev det 3 par streetskor för mig..

  
Dessa skor känns lite töntiga då där är diamanter på skorna. Detta såg man inte riktigt på bilden. Men de funkar bra ändå...
 


Har precis fått ett erbjudandemail för visning av en lägenhet som jag har gjort en intresseanmälan på. Tror ni inte att det är just den dagen då jag går i skolan till kl 17 och det är visning kl 15 (!) Vet inte riktigt hur jag ska göra än.. men annars kommer det väll andra erbjudande ..

Nu ska jag försöka plugga...

Kalashelg!

Ja, helgen har bestått av kalas, festande och en spelkväll med tjejerna.
I fredes var vi hemma hos Anna och spelade "vilda gester". Och vilt kan man säga att det blev :).
På lördag när det var alla hjärtans dag så var jag på kalas hos min mormor som snart fyller år. Där blev det massor av mat och lite vin innan det bar av till karolina  för lite förfestande innan vi åkte till hbg. Där blev det inte riktigt som vi tänkt oss och natten avslutades med att vi fick sitta och vänta på bussen i nästan 2 timmar(!)
I söndes var det kalas för Moa som fyllde 5 år i torsdag.  Hon har blivit en stor tjej och tiden bara rusar iväg.

Här är en bild på Moa sen i somras. Världens sötaste tjej!


                         

I veckan är jag "ledig" från skolan. Jag har en liten skrivuppgift att göra och utöver det ska jag även träna lite på gitarrspelandet och på onsdag ska jag, anna, moa och elena till ishallen och åka skridsko! Haha jag på skridsko kan nog bli en väldigt rolig syn. Värre än bambi på is.

Vilken helg!

Helgen har spenderats med mina favorittjejer. ..
Fredagen började med att jag satt barnvakt till lite efter 18. Efter det bar det av till karolina som bjöd på smörgåstårta, snacks, dricka och roligt sällskap. Vid halv ett bar det av till Tages för lite dans.
Lördagen vaknade jag väldigt tidigt, men ingen baksmälla eftersom det inte blev så hårt dagen innan:) Efter lite slappande var det dags för att fixa sig till kvällen då vi skulle till W på födelsedagsfest. Pernilla, Anna och Malin kom till mig vid halv 6 för lite förfest och sedan kom även Emily och Karolina. Drack kanske en öl för mkt, men vafan. ..

Vid 9 tiden kom vi till wictor där kvällen bl.a. bjöd på singstar, fight (dock bara på skoj mellan mig och Anna), tavla där glaset gick i tusen bitar och det slutade med att man fick cider hälld över sig. (Mitt hår var inte det lättaste att reda ut idag när jag vaknade).

Tack för en trevlig helg tjejer!



Grattis!

Imorgon fyller min underbara barndomsvän 21 år! Vill passa på att skriva grattis redan idag eftersom jag inte kommer vara inne här imorgon! Så.. GRATTIS KAROLINA! Hoppas du får en fin och rolig dag imorgon trots att du går i skolan till kl 18 och har redovisning! Men på kvällen blir det iallafall dags att fira din dag på riktigt:) Ses då!


                                                                       

Även ett liitet grattis till mig själv som klarade min tenta! (Okej, det var en omtenta, men jag tycker verkligen inte om matte så är väldigt glad över att få slippa det nu)!!

Imorgon kommer nog bli lika stressig som förra fredagen. Först skola till 2, sen skynda sig till tågstationen för att hinna tåget 15.38, hem och hämta bilen, köra och hämta Elena vid halv 4, hem till henne, vara där någon timme, hem fort för snabb fixning och sedan slutligen hem till karolina. Men det ska bli kul:)

Ha en trevlig helg, för det ska jag ha!:)

svullna fötter

Helgen har varit helt okej.
Stressade hem från Malmö i fredags för att hinna på lite förfest hemma hos Sara. Där blev det lite groggar, shotar och snax innan det bara av till stan vid 22 tiden och tycho. Vid 23 tiden var stället fullsmockat och man var tvungen att gå ut för lite luft i jämna mellanrum. Därefter stack de andra till tages medan jag begav mig hemåt. Nu i efterhand känner jag att det var ett rätt klokt beslut, eftersom lördagen bestod av massa stressande innan jag skulle ta båten till ven för jobb. Det var meningen att jag skulle servera, men eftersom inte diskaren hade kommit fick jag snällt ställa mig i disken. Eftersom jag inte hade några bra skor för att stå i disken fick jag låna ett par gympaskor. Det kändes bra ända till slutet då jag kände hur ont jag jag hade i tårna efter att ha gått med vatten i skorna i ett antal timmar. Det kändes som jag hade fullt med blåsor under fötterna och idag har jag knappt kunnat gå eller stå. Fy fan! Jag hoppas verkligen det är bättre i morgon eftersom det är väldigt viktigt att komma till skolan. Missar man en dag, missar man MYCKET!

Nu ska jag fortsätta att träna på en sång med annas gitarr. Det är "läxa" till imorgon och den är faktiskt rätt svår:)


                                                                               

Jag i somras                                                                                                 Jag och Sara rockar på Tycho


RSS 2.0