Torsdag

Nu har jag äntligen börjat lite på min projektsrapport!
Jag är en person som bara kan sitta med ett arbete en liten stund per dag, sen slutar min hjärna att fungera.
Detta gör att det för det mesta alltid tar ett par dagar för mig att skriva ett arbete. Och att jag egentligen bör börja med det i tid för att slippa stressa. vilket jag aldrig gör och får sitta de sista dagarna och må dåligt över det.. Men nu har jag iaf börjat och jag måste bli klar med det två dagar innan, för att kunna vara med på festligheter med personer från min andra klass dagen innan vi slutar ..

imorgon blir det nog fest, sen på lördag blir det jobb och på söndag blir det att stanna kvar en stund på ven för att plugga. Därimellan ska jag också försöka hinna med att spela in min egna låt ( som inte är en höjdare) och bränna den på DVD skiva för att sedan lämna in till min kursledare.  Och ja,, jag har ju då valt en "musikkurs" och nej, jag är verkligen inte musikalisk :) ... EN VECKA KVAR :D! Sista dagen kommer bli klockren!


okeeej?

Sitter och pratar om hur en viss mobil fungerar:

X- Men hur gör jag om jag ska ringa dig?
E- Då trycker du in mitt nummer:07374*****.
X- Behöver man trycka in 0418 innan?
E-............
X-.... ???...*skrattar*..???
E- Den frågan var så dum så den svarar jag inte ens på...


Hahaha.. jag fick mig ett gott skratt iaf! :)


2 veckor kvar..

För ett tag sen skrev jag här i bloggen att det bara var 8 veckor kvar i skolan..
Det kändes då som det var 100 år till slutet.. men nu är det bara två veckor kvar och jag är rätt stressad över hur mycket det egentligen är vi ska göra innan det är slut. Var tar tiden vägen egentligen och varför kan man inte börja med något i tid?! Så är det alltid.. man samlar på sig alla uppgifter o skit och sitter de sista dagarna o råpluggar! Jaja.. det brukar ordna sig till slut och man får hoppas att det gör det även denna gången:)

Pigge-Pingvin

Idag när jag kom ut från centralen i malmö vid halv 9 tiden, var det fullt med pingviner utspridda vid bussarna. Jag tänkte inte mycket mer på de.. Men när jag o en kurskamrat kom tillbaka till centralen cirka 2 timmar senare var där fortfarande många kvar. Det var nog meningen att man fick ta, men vi trodde inte det. Vi smög fram till två pingviner och försökte diskret ta två stycken och gömma i en kasse. Det gick inte så bra eftersom man såg typ halva pingvinen i kassen.
Här är han iallafall, Pigge- pingvin:




Igår efter att vi haft en litet rytmikpass med 4- 5 åringar och skulle sätta oss på en bänk i solen för att planera morgondagens rytmikpass, fick vi syn på detta:

Vi tyckte det såg lustigt ut och var tvungna att fota det..

Det är rätt bra att ha med sig sin kamera i sin väska alltid, då man kan stöta på saker som är värt att dokumentera!

Torsdag

Idag är det torsdag och jag hade min presentation idag.
Vi skulle presentera om vad som helst i 3 min samtidigt som läraren filmade en. Sedan ska vi få kolla på det och läraren ska analysera presentationen, vad som vad bra och vad som man behöver träna mer på och tänka på.
Gissa om jag har varit nervös över detta. Hade först ett stort dilemma över vad jag skulle prata om. Hade INGEN aning. Jag har ingen rolig hobby, inget jag brinner för etc.. så till slut blev det att jag pratade om varför man blir snäll av att äta pepparkakor. Jadå minsann:), men det gick väll hyffsat bra och nu har jag gjort det! Skönt!

På lördag blir det en ganska jobbig dag då jag först ska åka in med 8.30 båten till ven för att städa,sen ska jag få gå av någon timme på eftermiddagen och sen tillbaka igen för att servera på kvällen..Så det bli inga sovmornar här inte..På söndag blir det en träff med johanna för att diskutera lite examensarbete som vi ska göra till hösten.

Är så himla trött att mina ögon snart inte orkar hålla sig öppna.. blir antagligen att lägga sig tidigt ikväll..



Dags för lite uppdatering

Längesen jag skrev nu, men känns som jag haft 100 saker i luften på sistonde. Har inte varit på topp heller, men nu känns det som det börjar bli bättre iallafall. Bara hälften av kursen kvar nu, sen är det SOMMAR! Men vågar inte längta för mycket. Förra året så kändes det som om sommaren skulle bli skit. Det visade sig att det faktiskt blev en jätte bra sommar för min del. Just därför vågar jag inte längta för mycket..

Förra veckan blev det ju en långhelg eftersom det var valborg.
Valborg blev ganska lugn med grillning och dricka och lite guitar hero..
I fredags var jag med anna med familj i stan där jag åkte en karusell med moa sen satt o mös på speakers. På kvällen stack jag och karolina till helsingborg för lite fika sen vidare för varsin drink på hamnkrogen..En lugn kväll med trevligt sällskap :)
På lördagen var det jobb och på söndagen stannade jag kvar på ven för att få lite sol på mig (vilket sket sig ganska mycket). Istället gick jag o mina föräldrar en promenad ner till kyrkbacken o satte oss på hamnkrogen för en öl och cola, sedan blev det grillning på kvällen innan jag åkte båten hem till fastlandet! Fick även en snabbt besök av några vi inte har träffat på typ 11 år, vilket var väldigt roligt men även konstigt eftersom vi umgick rätt mycket med den familjen när jag och min syster var mindre..

Idag var jag och en kursare på en förskola och hade ett rytmikpass med deras 4-5 åringar. Det gick jätte bra och vi ska dit där igen  2 dagar nästa vecka för att fortsätta med det..När jag kom hem sov jag i 2 timmar! Sedan har jag passat Elena. Nu ska jag snart sova igen.. är sjukt trött!

RSS 2.0