Gott nytt år allesammans!

Gott nytt år! Hoppas ni haft ett bra år!
Själv tycker jag att detta året bara har flygit iväg! Känns inte som det var längesen man firade nyår 2008-2009.
Har väll haft ett ganska så bra år och hoppas på ett ännu bättre år 2010!

Tänkte lägga upp lite bilder från året som gått, men orkar faktiskt inte..


Men tre bilder kan jag ta upp som typ årets bilder :)



Emmie nyss hemkommen från USA. Tulle tycker att hon borde äta upp sig lite och proppar henne full med popcorn.



Gisela och Sara med sina snygga 3D glasögon.



Jag och Linda när vi var hos henne i Höör. Tycker denna bilden är så söt:)





champange.jpg image by marauderman216


Helgen över..

Ja då var helgen över och jag har haft en bra sådan!
I fredes blev det ju fest och vi började hemma hos mig med "förfestspelet", vid elva begav vi oss till tages för att ta stämpel. Vi trodde det skulle ta tio min men vi fick stå i kön en hel timme. Hem till mig igen för att dricka upp det vi skulle för att sedan bege oss ut igen.. Tiden bara sprang iväg från oss.

Igår var jag ganska trött o låg och tittade på tv till typ två. Vid 4 åkte jag och min syrra in till ven. Där åt vi god mat med föräldrarna och satt sedan o drack och pratade massa. Sedan begav vi oss alla 4 till Tuna krog där det var ganska mycket folk.

Idag har vi gått en jätte lång och skön runda inne på ven. Nu är jag hemma i min lägenhet igen och ska inte göra någonting.

Hoppas ni också haft en trevlig "julhelg".

God fortsättning!

JUL

Igår var det julafton och hade en jätte bra sådan
Började morgonen med att tända alla ljusen i adventsljustaken och satt och titta lite på TV samtidigt som jag åt en frukost bestående av lussekatt, vörtbröd och pepparkaka. Kände mig urfånig när jag satt där för mig själv med tända ljus.
Vid tolv hämtade min syster upp mig för att sedan bege oss till mormor och morfar och lämna lite julklappar.
Där blev vi bortskämda med massa pengar och laxpaj. Sedan begav vi oss till mamma och pappa för tillfixning och lite julklappsöppning. Blev väldigt nöjd med allt!
Därefter blev det INTE Kalle Ankas Jul utan Anna Ankas jul.. Vi sa att vi ändå sitter och pratar oss igen kalle anka så då kan vi lika bra kolla på anna anka. Själv blev jag lite besviken då det bara var repris på vad som hänt tidigare i veckan.
Efter det begav vi oss till saxtorp för att fortsätta julen där med glögg, julmat, paketlek och dricka. SJUKT roligt var det att spela det med familjen och nu var det även lite annorlunda då vi hade kort som berättade vad man skulle göra med paketen..

Idag är det juldagen, vilket innebär fest! Hoppas på en urkul sådan!



Klara.

Jag är så glad att vi blev klara med vårt examensarbete nu innan jul. Skönt med lite ledigt och det hade inte varit kul att sitta med det under mellandagarna!
Nu ska jag städa lite här hemma sen bär det av till lfarmor lite senare. Efter att vi varit hos henne ska mina föräldrar hit här och dricka lite glögg, samt att vi ska kolla på bingolottos uppesittarkväll ;).

Var lite kreativ innan och kom på lite rim till några julklappar :)
Någon som kan gissa vad detta är?

Då du svårt att sova har
du denna saken tar

Nu du ej behöver vinet
för denna stimulerar livet


JOBB!

Ja, för det har jag fått!
Var på "möte" med min blivande chef förra veckan och direkt efter jag har slutat skolan kommer jag börja jobba i en 1-4 års avdelning.Nya barn och nya pedagoger förstod jag det som? Det ska bli skoj samtidigt som det är nervöst....



KORT!

Fick ett litet flipp igår o började klippa i mitt hår, det slutade med att det blev ganska så kort och vääldigt ojämt. Ahh ångrade det direkt efter att jag gjort det. Jag som ville ha mitt långa hår kvar iallafall till sommaren.. Imorse fick jag ringa frissan direkt och fick en tid två timmar senare. Snacka om att det var pinsamt o komma dit med så ojämt hår..Så nu är det kort iallafall, vilket inte alls är fint! Haha..
Hade jag haft en fungerande kamera så hade jag kunnat visa, men tyvärr.
Nu ska jag hålla helg, imorgon tar jag båten till ven för att jobba lördag, söndag...

Planer..

Låg vaken i natt och hade massor med tankar i huvudet om vad jag ville göra när jag är färdig med skolan i mitten av januari.
Jag kände att jag vill hitta på något kul innan jag börjar det verkliga livet. Funderade på att börja träna upp min engelska som är ganska dålig för att sedan åka till typ Thailand minst en månad och bara ha kul. Tänkte på att jag ville flytta ifrån landskrona och börja om på nytt i en annan större stad som exempelvis Göteborg. Att jag måste våga! Det kanske inte är så kul att först plugga i 12 år för att sedan fortsätta plugga ytterligare 3 1/2 år för att sedan börja jobba direkt, hela sitt liv.. Jag har ju sagt sedan i somras att jag inte vill börja jobba direkt utan tillbringa en till sommar på ven och bara festa och ha kul! Ja, för man kan faktiskt festa på ven också!

Men nu kanske mitt liv ser helt annorlunda ut än vad jag hade tänkt mig. Jag har hela tiden sagt att jag inte tänker söka jobb, blir jag däremot erbjuden ett jobb så tackar jag naturligtvis ja till det. Det var just vad som hände idag.
Det ringde på mobil (afan), trodde först det var något vikariejobb eller nått. Nä då var det helt enkelt så att jag blev erbjuden att välja mellan två olika jobb inom förskolan, på telefon! Vilket tur eller vad? Andra går och söker jobb i alla evighet utan att få något. Nu är det ju inte så att jag ska garantera ett jobb. Jag skulle iallafall ringa upp när jag hade smällt det lite..
...Ja.. där ser man vad som kan hända med sina planer bara över en natt!!



Då var det dags..

Ja, då var det dags att försöka få ihop ett litet inlägg.
Har haft ganska mycket att göra nu med examensarbete, barnpassning och jobb.
Men nu är vi i sluttampen på vårt examensarbete. Bara vi inte behöver sitta med det på mellandagarna:S, men det blir väll så..Sedan har julborden börjat på jobb och igår var det mycket att göra! Men vi överlevde allihopa! Sjukt ont i hela kroppen bara.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det blev ett litet inlägg iallafall.. Uppdaterar en annan dag när jag känner för det.


RSS 2.0